Generic selectors
Presné hľadanie
Hľadať v názvoch
Hľadať v obsahu
Hľadať článkoch
Hľdať v stránkach
Filter by Categories
DOMÁCE NÁTIERKY
GRILOVACIA SEZÓNA
KLOBÁSY
MÄKKÉ SALÁMY
MÄSÁ
NAPÍSALI & NATOČILI O NÁS
NOVINKY
PÁRKY A PÁRKOVINY
PEČENÉ A VARENÉ VÝROBKY
PRODUKTY
PRODUKTY HOME
RECEPTY
RECEPTY ARCHÍV
SALÁMY
Slovenská rada
ŠUNKY
ŠUNKY ŠPECIÁL
ŠUNKY ŠTANDARD
ŠUNKY VÝBEROVÉ
SUROVÉ SOLENÉ MÄSÁ
SUŠENÉ MÄSÁ
Tlačové správy
ÚDENÉ MÄSÁ
Uncategorized
Zo života firmy

Parížsky šalát

Čas prípravy

15 – 20 min

Ingrediencie na 300g:
  • Záhorácky parízer Berto 1 balenie
  • Kyslé uhorky 3 ks
  • Sterilizovaný hrášok 
  • Cibuľa 1 ks
  • Majonéza 330 ml
  • Soľ, mleté čierne korenie, worcestrová omáčka, ocot, cukor podľa chuti 
  • Pečivo ako príloha
POSTUP: 
  • Parízer nakrájame na tenké pásiky
  • Očistenú cibuľu na jemno nasekáme
  • Sterilizované kyslé uhorky nakrájame na drobno a pridáme do misky spolu s hráškom
  • Do takto pripraveného šalátu pridáme majonézu, soľ, korenie, poriadne premiešame a dochutíme podľa vlastných chutí octom, cukrom a worcestrom. Ten dodá parížskemu šalátu tú správnu chuť.

Dobrú chuť.

 

logo

Berto sk, s.r.o.

Hlavná 1 , 900 66   Vysoká pri Morave

Slovenská republika

   tel: +421 2 659 67 483,   fax: +421 2 659 67 313

E-mail: berto@berto.sk

Tlačové chyby vyhradené, fotografie ilustračné.