Generic selectors
Presné hľadanie
Hľadať v názvoch
Hľadať v obsahu
Hľadať článkoch
Hľdať v stránkach
Filter by Categories
DOMÁCE NÁTIERKY
GRILOVACIA SEZÓNA
KLOBÁSY
MÄKKÉ SALÁMY
MÄSÁ
NAPÍSALI & NATOČILI O NÁS
NOVINKY
PÁRKY A PÁRKOVINY
PEČENÉ A VARENÉ VÝROBKY
PRODUKTY
PRODUKTY HOME
RECEPTY
RECEPTY ARCHÍV
SALÁMY
Slovenská rada
ŠUNKY
ŠUNKY ŠPECIÁL
ŠUNKY ŠTANDARD
ŠUNKY VÝBEROVÉ
SUROVÉ SOLENÉ MÄSÁ
SUŠENÉ MÄSÁ
Tlačové správy
ÚDENÉ MÄSÁ
Uncategorized
Zo života firmy

Pečené zemiaky s bryndzou a Údenou oravskou slaninou Berto

Ingrediencie:
  • 800 g zemiaky 
  • 250 g bryndza 
  • 400 g smotana kyslá 
  • 100 g Údená oravská slanina 
  • 3 strúčiky cesnak
  • rasca celá
  • soľ
  • paprika sladká mletá
  • slnečnicový olej
Pracovný postup:

Zemiaky umyjeme a nakrájame na kocky.Zmiešame s rascou, soľou, paprikou, cesnakom a olejom podľa chuti. Pečieme 40 minút pri 180 stupňoch celzia. Zatiaľ si na troške oleja opražíme slaninu. Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou. Upečené zemiaky polejeme pripravenou bryndzovou polevou a opraženou slaninou. 

logo

Berto sk, s.r.o.

Hlavná 1 , 900 66   Vysoká pri Morave

Slovenská republika

   tel: +421 2 659 67 483,   fax: +421 2 659 67 313

E-mail: berto@berto.sk

Tlačové chyby vyhradené, fotografie ilustračné.